Van idee tot ontwerp

Hoe mooi is dat? Een idee voor een uniek meubel tot realiteit brengen. Bij M2-meubels is het allemaal mogelijk. Op deze pagina vindt u een overzicht van verschillende meubels die we door de jaren heen voor klanten hebben ontworpen en gemaakt. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Dressoir op maat

Een leuk idee van de klant tot realiteit gebracht, dat geeft altijd een goed gevoel. De ideeën van de klant zijn uitgewerkt in een 3D ontwerp. Zo zijn de verhoudingen goed in beeld gebracht en kan de tekening geoptimaliseerd worden in overleg met de klant.

Eindresultaat

Dit dressoir is gemaakt van massief eikenhout en voorzien van maatwerk onderstellen. De deuren en lades zijn voorzien van zwarte grepen en de binnenzijde van de kast is afgewerkt met zwart mdf.

Hoge kast met stalen frame

De klant was opzoek naar een hoge kast met zowel open vakken, deuren en lades. Ons voorstel voor een eikenhout /staal combinatie viel in de smaak en zo kwamen we tot dit ontwerp.

Eindresultaat

Dit resulteerde in een statige hoge kast die perfect in de ruimte paste. Het eikenhout is afgewerkt in de kleur "licht gerookt" en de onderstellen zijn voorzien van een matte structuur coating.

.

TV-dressoir op maat

M2-meubels maakt ook TV-dressoirs op maat. Dit dressoir is gemaakt van massief eikenhout en afgewerkt met zwarte elementen.

Eindresultaat

Andere op maat gemaakt kasten en dressoirs